zone industriale

Administrarea unei zone industriale: provocari

Companiile care desfasoara activitati la scara mare au nevoie de spatii industriale de mari dimensiuni, echipate corespunzator pentru activitatile pe care le desfasoara in fiecare zi. Aceste spatii au nevoie de dotari si utilitati specifice, cum ar fi: spatii generoase pentru depozitarea produselor sau a echipamentelor industriale, sisteme de ventilatie sau izolatie etc. 

In mod caracteristic, aceste spatii sunt greu de gestionat, mai ales atunci cand vine vorba de activitati de renovare, curatenie, deratizare sau amenajare. Lucrurile devin si mai complicate in cazul in care se apeleaza la furnizori diferiti pentru obtinerea tuturor acestor servicii.

Property management dedicat zonelor industriale

Tocmai de aceea, lucrurile sunt mai simple atunci cand se apeleaza la un partener care intermediaza relatiile cu numerosii furnizori si supravegheaza diversele lucrari de amenajare sau mententanta. Apeland la un partener cu experienta, timpul dedicat de catre proprietar administrarii zonei industriale este redus la minim. Dhamany eficientizeaza procesele administrative, functionand ca o interfata intre proprietari si terti. Comunicare este si ea eficientizata, prin faptul ca Dhamany ofera proprietarului un sistem online de urmarire a tranzactiilor implicate de zona industriala. Toate tranzactiile legate de mentenanta zonei pot fi urmarite pe platforma noastra online.

Servicii integrate de administrare a zonelor industriale

Pentru un management eficient al zonelor industriale, Dhamany pune la dispozitie clientilor o serie de servicii necesare administrarii si intretinerii acestui tip de spatiu:

Servicii de contabilitate:

Oferim servicii de consultanta contabila, expertiza contabila si audit. In ceea ce priveste contabilitatea, preluam facturi, calculam contributii si onoram facturi. Intocmim registrele necesare administrarii zonelor industriale, depunem declaratii etc.

Servicii juridice:

Intocmim documentele necesare functionarii zonei industriale, oferim consultanta cu privire la legislatia in vigoare si va reprezentam in relatia cu furnizorii, dar si in interactiunea cu autoritatile locale.

Servicii de resurse umane:

Daca este cazul, recrutam personalul necesar pentru intretinerea zonelor industriale. Pentru personalul recrutat, intocmim contracte, depunem declaratii si intocmim actele necesare proceselor de recrutare.

Servicii de intretinere, curatenie si paza

In cazul in care este necesar, intermediem servicii speciale de curatenie, intretinere, paza, mententanta spatiului si a echipamentelor.

Servicii aditionale:

Oferim o gama larga de servicii aditionale care pot fi utile administrarii unei zone industriale: servicii peisagistice, servicii de deszapezire in timpul sezonului rece, servicii DDD (deratizare, dezinsectie, dezinfectie) etc.

Close Menu