Cine suntem ?

Suntem Dhamany – Integrated Property and Facility Management si suntem specializati in administrarea de imobile de toate tipurile: imobile rezidentiale, cladiri de birouri, spatii comerciale, zone industriale.

Activam pe piata din Timisoara inca din anul 2011 si oferim servicii integrate, ceea ce inseamna ca administram spatii imobiliare, dar preluam si toate responsabilitatile implicate de intretinerea acestora: amenajare, intretinere, utilitati, resurse umane, contabilitate etc. Pe scurt, suntem singurul partener de care are nevoie imobilul dvs.

De ce Integrated Property and Facility Management ?​

Spatii si responsabilitati

Inca din cele mai vechi timpuri, omul a dorit sa isi imparta spatiul si responsabilitatile cu semenii sai. Daca in trecut lucrurile erau simple, spatiile erau mici, iar responsabilitatile reduse, in ziua de astazi lucrurile sunt mai complicate: administrarea unui imobil implica timp, costuri si riscuri.

Fie ca e vorba de spatiul privat (imobile rezidentiale) sau de spatii de afaceri (cladiri de birouri, spatii comerciale sau zone industriale) administrarea unui imobil implica multe activitati si responsabilitati: contabilitate, resurse umane, curatenie, amenajare, activitati de mentenanta etc..

Complicat si totusi simplu

Din fericire, odata cu evolutia spatiului, au evoluat si serviciile care sunt oferite proprietarilor unui spatiu. Diversitatea spatiilor in care ne desfasuram activitatea, dar si complexitatea implicata de administrarea acestora, a dus la aparitia pe piata a unor servicii dedicate administrarii de imobile.

Aceste servicii sunt cunoscute si sub numele de facility and property management. Prin apelarea la servicii specializate, proprietarii de imobile pot externaliza si automatiza toate procesele implicate de administrarea unui imobil.

Servicii integrate de Facility and Property Management

Dhamany ofera aceste servicii atat de necesare pe piata locala intr-un mod integrat: oferim o gama larga de servicii de contabilitate, servicii juridice, servicii de resurse umane (contractare de colaboratori sau angajare de personal), servicii imobiliare, servicii de mentenanta a cladirilor si echipamentelor, dar si alte servicii necesare intretinerii diverselor tipuri de imobile. Preluam toate sarcinile implicate de administrarea unui imobil, pentru ca proprietarul sa se poata dedica altor activitati.

De ce Dhamany ?

Administrarea unui imobil este mai eficienta cu ajutorul unui partener de incredere. Colaborarea cu o companie specializata in facility and property management are numeroase avantaje pentru proprietarii de imobile. In cazul unei colaborari cu Dhamany, veti beneficia de:

  • Un singur punct de contact: noi vom fi cei pe care ii veti contacta, indiferent de nevoile imobilului dvs.
  • Eficienta: noi rezolvam toate problemele, pentru ca dvs. sa puteti sa va ocupati de lucrurile cu adevărat importante pentru dvs.
  • Reducerea costurilor: serviciile noastre integrate ofera costuri mai scazute decat in cazul contractarii de furnizori individuali.
  • Reducerea birocratiei: preluam toate aspectele birocratice implicate de administrarea unui imobil.
  • Perseverenta si experienta: suntem alaturi de dvs., indiferent de problema, chiar si atunci cand lucrurile sunt complicate.
  • Asigurare pentru terti: serviciile noastre includ o asigurare pentru terti, pentru ca vrem ca dvs. si imobilul dvs. sa fiti in siguranta.

Garantia calitatii

Pentru a putea oferi servicii de calitate, echipa noastra se specializeaza si se perfectioneaza in mod constant.

Dhamany este o companie acreditata de catre Primaria Municipiului Timisoara, iar toti membri echipe noastre sunt absolventi ai programului de pregatire profesionala “Administrator imobile” organizat de Centrul Regional de Formare Continua pentru Administratia Locala Timisoara, aflat in subordinea Agentiei Nationale a Functionarilor publici si a Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), in colaborare cu Federatia Asociatiilor de Locatari.

De asemenea, suntem membri F.A.L.T. ai Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (C.E.C.C.A.R.), suntem inscrisi in tabloul membrilor Grupului Expertilor Judiciari din Romania (G.E.J.) si suntem membri ROFMA – Asociatia Romana de Facility Management.

Close Menu