administram imobile rezidentiale

Spatiile comerciale: beneficii pentru clienti, provocari pentru proprietari

Atunci cand vine vorba de administrarea unui imobil rezidential, de cele mai multe ori, proprietarii urmeaza „reteta” traditionala: unul dintre locatari, in general o persoana cu mai mult timp liber, va lua initiativa si se va interesa de toate aspectele implicate de administrarea si intretinerea imobilului.

Pasul urmator va fi alegerea unui administrator al imobilului, cel mai adesea o persoana fizica. Acesta va fi responsabil pentru informarea locatarilor cu privire la necesitatile imobilului, va convoca intalnirea asociatiei de proprietari, se va ingriji de strangerea cheltuielilor etc. Apoi vor urma intalniri lunare, in care locatarii se vor intalni in fata blocului sau vor astepta administratorul pentru a isi plati cheltuielile. Atunci cand locatarii vor avea nevoie de servicii specifice, vor trebui sa apeleze de fiecare data la cate un nou furnizor extern.

Servicii specializate pentru
automatizarea proceselor administrative

Prin apelarea la ajutorul unui specialist in administrarea imobilelor, lucrurile devin mai simple: serviciile sunt automatizate, iar relatia cu diversii furnizori este intermediata de catre specialistul in facility management. Dhamany poate prelua cu usurinta toate nevoile spatiului dvs. comercial, contracta furnizori si intermedia tranzactii financiare sau juridice. Totul intr-un mod simplu, eficient si transparent, scazand costurile totale de administrare.

Pentru proprietar, partenerul de facility and property management, este singurul partener necesar, deoarece acesta poate reprezenta proprietarul in cadrul tuturor tranzactiilor si activitatilor de management. Punem la dispozitia proprietarului un instrument online, care ofera transparenta si reduce timpul necesar coordonarii oricaror activitati administrative, pentru ca proprietarul sa se poata concentra pe afacerea sa.

Servicii integrate pentru imobile rezidentiale

Pentru ca pretuim eficienta, serviciile pe care le oferim sunt integrate – am selectat o gama foarte larga de servicii pentru a acoperi toate nevoile imobilului dvs.:

Servicii de contabilitate si casierie:

Oferim expertiza contabila si audit, dar depunem si declaratii la Primaria Timisoara. Preluam facturi de la furnizori, calculam contributii, afisam listele de plata la avizier (online sau in casa scarii) incasam cotele de contributie, intocmim registrele necesare administrarii imobilului, eliberam adeverinte etc.

Servicii juridice:

Suntem alaturi de dvs. inca de la inceput: infiintam asociatii de proprietati, intocmim toate documentele necesare asociatiei de proprietari, oferim consultanta cu privire la legislatia in vigoare si reprezentam asociatiile de proprietari in relatia cu ITM, Politia, ANAF-ul etc.

Servicii imobiliare:

promovam spre vanzare sau inchiriere apartamente individuale, spatii comune sau imobile intregi. Administram apartamentele inchiriate sub toate aspectele: de la incheierea contractelor cu chiriasii, la incasarea taxelor de la chiriasi, plata facturilor etc. Reprezentam proprietarul in relatia cu chiriasul,cu furnizorii si cu organele statului.

Servicii integrate pentru imobile rezidentiale

Pentru ca pretuim eficienta, serviciile pe care le oferim sunt integrate – am selectat o gama foarte larga de servicii pentru a acoperi toate nevoile imobilului dvs.:

Servicii de contabilitate si casierie:

Deoarece fiecare imobil rezidential necesita intretinere si curatenie, va oferim atat servicii de intretinere a echipamentelor si instalatiilor, dar si de curatenie (zilnica, periodica sau profunda – dupa operatiuni de constructii).

Servicii de paza:

In cazul in care proprietatile dvs. necesita servicii de paza, va asistam cu implementarea masurilor necesare.

Servicii aditionale:

Ocazional, imobilul dvs. va avea nevoie si de alte servicii decat cele recurente: poate fi vorba de servicii peisagistice, servicii de deszapezire in timpul sezonului rece sau servicii DDD. Oferta noastra de servicii integrate include si aceste servicii speciale.

Close Menu