administram imobile rezidentiale

ADMINISTRATORI BLOC CU EXPERIENTA

iN SPRIJINUL ASOCIATIILOR DE PROPRIETARI

Administrarea imobilelor este o activitate complex cu  implicatii deosebite, ce necesita cunostinte din variate domenii de activitate,

Profesionisti din cadrul firmei Dhamany va stau la dispozitie gata sa va ajute in rezolvarea problemelor, oricat de complexe sunt.
Echipa de instalatori, electricieni, personal curatenie, sau intretinere spatii verzi – va stam la dispozitie !

Servicii de administrare proprietati particulare

administram proprietatile dvs. in numele dvs.

Firma Dhamany administreaza apartamente, imobile, sau orice proprietati in numele dvs.

Administram in numele proprietarului bunurile acestora, apartamente, imobile, sau alte proprietati. Ne asiguram ca bunurile dvs. se afla in cele mai bune conditii , taxele sunt platite la zi, problemele ce apar pe parcurs sunt rezolvate in cel mai scurt timp.

Indiferent daca sunteti plecat sau va aflati in localitate, apartamentul dvs va fi pe maini bune. Noi ne asiguram ca sunteti la zi in relatia cu tertii sau furnizorii de utilitati, ca interesele dvs. in cadrul asociatiei sunt luate in considerare iar dvs. sunteti informat. La sfarsitul fiecarei luni veti fi informat cu privire la buna desfasurare a evenimentelor, sau de oricate ori este nevoie proprietarul este informat cu privire la starea proprietatii sale.

Servicii integrate pentru imobile rezidentiale

Pentru ca pretuim eficienta, serviciile pe care le oferim sunt integrate – am selectat o gama foarte larga de servicii pentru a acoperi toate nevoile imobilului dvs.:

Servicii de contabilitate si casierie:

Oferim expertiza contabila si audit, dar depunem si declaratii la Primaria Timisoara. Preluam facturi de la furnizori, calculam contributii, afisam listele de plata la avizier (online sau in casa scarii) incasam cotele de contributie, intocmim registrele necesare administrarii imobilului, eliberam adeverinte etc.

Servicii juridice:

Suntem alaturi de dvs. inca de la inceput: infiintam asociatii de proprietati, intocmim toate documentele necesare asociatiei de proprietari, oferim consultanta cu privire la legislatia in vigoare si reprezentam asociatiile de proprietari in relatia cu ITM, Politia, ANAF-ul etc.

Servicii imobiliare:

promovam spre vanzare sau inchiriere apartamente individuale, spatii comune sau imobile intregi. Administram apartamentele inchiriate sub toate aspectele: de la incheierea contractelor cu chiriasii, la incasarea taxelor de la chiriasi, plata facturilor etc. Reprezentam proprietarul in relatia cu chiriasul,cu furnizorii si cu organele statului.

Servicii integrate pentru imobile rezidentiale

Pentru ca pretuim eficienta, serviciile pe care le oferim sunt integrate – am selectat o gama foarte larga de servicii pentru a acoperi toate nevoile imobilului dvs.:

Servicii de contabilitate si casierie:

Deoarece fiecare imobil rezidential necesita intretinere si curatenie, va oferim atat servicii de intretinere a echipamentelor si instalatiilor, dar si de curatenie (zilnica, periodica sau profunda – dupa operatiuni de constructii).

Servicii de paza:

In cazul in care proprietatile dvs. necesita servicii de paza, va asistam cu implementarea masurilor necesare.

Servicii aditionale:

Ocazional, imobilul dvs. va avea nevoie si de alte servicii decat cele recurente: poate fi vorba de servicii peisagistice, servicii de deszapezire in timpul sezonului rece sau servicii DDD. Oferta noastra de servicii integrate include si aceste servicii speciale.