administrari de birouri

Cladirile de birouri - popularitate si provocari

In ziua de azi, foarte multe companii aleg sa isi desfasoare activitatea in cladiri de birouri, spatii special amenajate pentru a raspunde nevoilor mediului de business. Deoarece intretinerea unui sediu de firma implica multe responsabilitati si cheltuieli, iar companiile moderne sunt dinamice, aceasta practica este una foarte populara.

Pentru o companie care inchiriaza un birou intr-un astfel de spatiu, responsabilitatile par a fi in general limitate. Insa administrarea unei cladiri de birouri implica atentie la detalii, promptitudine, o buna colaborare cu toate entitatile ce isi desfasoara activitatea in imobil, dar si mult timp dedicat activitatilor de management.

De la amenajarea spatiului conform necesitatilor chiriasilor, la plata utilitatilor, la incasarea chiriilor si gasirea personalului de curatenie, administratorul unui cladiri de birouri are multe responsabiliti. Activitatilor recurente li se adauga o serie de activitati temporare sau ocazionale: renovari, activitati de curatenie dupa renovari, activitati de intretinere a echipamentelor, activitati de mentenanta a instalatiilor electrice etc.

Property management eficient si transparent

Abordarea cea mai eficienta in ceea ce priveste managementul cladirilor de birouri este cea integrata. Dhamany preia toate responsabilitatile implicate de administrarea unei cladiri de birouri, dar si activitatile ocazionale, pentru ca proprietarii si companiile care isi desfasoara activitatea acolo sa se poate concentra pe dezvoltarea afacerilor.

Echipa Dhamany are in componenta sa administratori acreditati de catre Primaria Timisoara, ceea ce inseamna ca este in masura sa va sustina si sa va reprezinte atat in fata chiriasilor, cat si a furnizorilor, dar si a autoritatilor locale.

Deoarece in mediul de business este nevoie de eficienta, in calitate de client, veti avea acces la platforma noastra online, unde veti putea urmati toate cheltuielile implicate de imobilul dvs. Simplu, transparent si eficient. Platforma va sta la dispozitie pentru a o consulta oricand, iar echipa noastra va este mereu la dispozitie pentru a va raspunde la intrebari specifice sau pentru a va reprezenta.

Servicii integrate pentru cladiri de birouri:

Serviciile noastre integrate dedicate mediului de business va asigura ca suntem singurul partener de care aveti nevoie. Puteti alege dintr-o gama larga de servicii, cum ar fi:

Servicii de contabilitate si casierie:

Preluam facturi de la furnizori si calculam sume restate, onoram facturile existente. Oferim expertiza contabila si servicii de audit. Intocmim registrele necesare administrarii imobilului, negociem contracte cu furnizori, depunem declaratii la Primaria Timisoara etc.

Servicii juridice:

Intocmim toate documentele necesare functionarii imobilului, oferim consultanta cu privire la legislatia in vigoare si va reprezentam in relatia cu autoritatile locale.

Servicii imobiliare:

Promovam spre inchiriere spatii de birouri, incheiem contracte cu chiriasii. Reprezentam proprietarul in relatia cu chiriasii, cu furnizorii si cu organele statului.

Servicii de resurse umane:

Recrutam personalul necesar pentru intretinerea cladirilor de birouri, fie ca e vorba de personal pentru mentenanta, paza, curatenie sau pentru alte responsabilitati. Intocmim contracte si acte aditionale, depunem toate declaratiile si intocmim actele necesare recrutarii de personal.

Servicii de intretinere, curatenie si paza:

Deoarece administrarea fiecarei cladiri de birouri implica activitati zilnice de intretinere si curatenie, va stam la dispozitie pentru a putea desfasura aceste activitati in mod organizat si eficient. Fie ca aveti nevoie de un electrician, un instalator sau de personal de curatenie, va putem pune la dispozitie serviciile dorite.

Servicii aditionale:

Administrarea unei cladiri de birouri va implica ocazional servcii specifice. Insa, in cazul unei colaborari cu Dhamany, suntem singurul furnizor de care aveti nevoie. Fie ca e vorba de servicii peisagistice, de servicii de deszapezire in timpul sezonului rece sau servicii DDD, putem gasi o solutie pentru nevoile imobilului dvs.

Close Menu