Cariere

Va cautati un loc de munca in Timisoara sau in apropiere? Suntem in permanenta in cautare de noi colaboratori pentru noi si pentru clientii nostri. Aici gasiti locurile de munca pe care le avem disponibile momentan. Pentru mai multe detalii sau pentru a va manifesta interesul pentru un anumit loc de munca, va rugam nu ezitati sa ne contactati!

Contabila/contabil evidenta primara

Suntem in cautarea unei colege sau a unui coleg cu studii economice, care sa ne intregeasca echipa.

Noul membru al echipei este necesar sa detina o experienta de minim 2 ani in contabilitate primara, sa fie un bun utilizator al programului Excel si foarte organizat. Pentru „arta tinerii socotelilor” colegul nostru trebuie sa isi aloce 8 ore pe zi de luni pana vineri.

Mesterul casei

Daca ai permis de conducere si iti place sa mesteresti trebuie sa ne anunti imediat. Cautam un barbat organizat care sa isi dedice 8 ore din zi, de luni pana vineri, pentru pasiunile lui: mici reparatii, diverse lucrari de intretinere sau chiar unele mentenante pentru sistemele HVAC.

Mainile indraznete si cunostiintele tehnice sunt arsenalul mesterului.

Cleaning

Daca ai permis de conducere si esti pasionat de curatenie, te anuntam ca avem nevoie de tine. Atentia la detalii si munca in echipa trebuie sa te defineasca.